МЗ: Нема изедначување на цените помегу странските државјани и осигурените државјани на Македонија, туку изедначување на цените за приватни здравствени услуги

МЗ: Нема изедначување на цените помегу странските државјани и осигурените државјани на Македонија, туку изедначување на цените за приватни здравствени услуги

Скопје, 9. јуни 2023 (ИНПРЕС) – Не станува збор за изедначување на цените помеѓу странските…