Неколкучасовен прекин во водоснабдувањето кај корисниците на ул. „Дејан Војвода“,„Стив Наумов“, „Пере Тошев“, „Петар Поп Арсов“ и дел од Бул.Туристичка

Неколкучасовен прекин во водоснабдувањето кај корисниците на ул. „Дејан Војвода“,„Стив Наумов“, „Пере Тошев“, „Петар Поп Арсов“ и дел од Бул.Туристичка

Охрид, 6. јуни 2023 (ИНПРЕС) – Жителите на неколу охридски улици ќе имаат неколкучасовен прекин…