Култура

Стефоска: Охрид, Струга и Дебрца при издавање на дозволи за градба мора да ги соопштуваат условите согласно Планот за управување со Охридскиот регион

Стефоска: Охрид, Струга и Дебрца при издавање на дозволи за градба мора да ги соопштуваат условите согласно Планот за управување со Охридскиот регион

Скопје/Охрид, 17. декември 2020 (ИНПРЕС) – Отворена е нова буџетска програма за културно наследство во…