Здравје

Здравје и живот

Специјализираната болница „Св.Еразмо“ започна со примена на нова метода „Артроскопска хирургија на рамен зглоб“, веќе пет пациенти се успешно оперирани

Специјализираната болница „Св.Еразмо“ започна со примена на нова метода „Артроскопска хирургија на рамен зглоб“, веќе пет пациенти се успешно оперирани

Охрид, 9. јуни 2022 (ИНПРЕС) – Специјализираната болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ од…