Отворен новиот 12-ти „Тамаро“ маркет во Охрид (Фото/Видео)

Отворен новиот 12-ти „Тамаро“ маркет во Охрид (Фото/Видео)

Охрид, 9. јули 2021 (InPress) – Точно еден месец по отворањето на последниот маркет во Велгошти, во присуство на бројни пријатели и деловни соработници од целата држава, најголемиот локален ланец маркети, охридскиот „Тамаро“ денеска отвори нов маркет во Охрид.

– Точно напладне денеска за сите потрошувачи беше отворен 12-тиот по ред „Тамаро“ маркет. Се наоѓаме на самиот агол помеѓу булевар „Туристичка“ и улицата „Стив Наумов“ бр.38, во близина на маркетот „Тамаро 5“, порачуваат од „Тамаро“.

Испраќаат покана до сите за пазарење по екстра промотивни цени, акции, како и многу изненадувања.

No description available.

No description available.

No description available.

Охридските „Тамаро“ маркети се водечки во овој регион, со најсовремено опремени маркети и комплетна понуда во Охрид и поширокиот регион. (Крај)

извор: InPress фото/видео: InPress