Одложено асфалтирањето на улицата „Јане Сандански“

Одложено асфалтирањето на улицата „Јане Сандански“

Охрид, 29. септември 2021 (ИНПРЕС) – Поради најава за влошување на временските услови се одлага асфалтирањето на улица „Јане Сандански“ што беше предвидено за денеска.

Нема достапен опис

Поради подготвителните активности според најавеното улицата ќе биде затворена за сообраќај. (Крај)

извор: Општина Охрид фото: ИнПрес