Се асфалтира улицата „Јане Сандански“ (Фото)

Се асфалтира улицата „Јане Сандански“ (Фото)

Охрид, 30. септември 2021 (ИНПРЕС) – Претпладнево започна асфалтирањето на улицата „Јане Сандански“.

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Иако беше најавено за вчера, се направи подготовка на теренот и чистење на коловозот, а денес се става првиот слој асфалт. Паралелно со тоа се работи и на завршување на реконструкцијата на тротоарите. (Крај)

извор: ИнПрес фото: ИнПрес