Auto Draft

Последен ден за пријавување за 47-то издание на турнирот во мал фудбал „Петровден“ во Мешеишта

Охрид, 20. јуни 2022 (ИНПРЕС) – Денес истекува рокот за пријавување на 47-от Турнир во мал фудбал „Петровден“, што традиционално се одржува во селото Мешеишта.

Екипите може да се пријавуваат до 20:00 часот. Распоредот на екипите во групи ќе се изврши од 21:00 часот.

Можно е да е слика од 12 луѓе, луѓе што стојат и надвор

Овогодинашниот турнир ќе започне утре. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива