Фото на денот со Nina`s Photography

Фото на денот со Nina`s Photography

Охрид, 5. јули 2022 (ИНПРЕС) – Младата охриѓанка, вљубеникот во фотографијата Нина Ангелоска веќе подолго време преку нејзиниот објектив ги овековечува најпрепознатливите локации низ Охрид и ги објавува на нејзината Facebook страница Nina’s Photogragphy.

Секојдневно за читателите на Inpress ќе одбира по една фотографија со која ќе ни го доближи преубавиот Охрид.

Ова е нејзиниот избор за денеска.

извор: ИнПрес фото: Нина Ангелоска