Во јули 47 милиони денари завршија кај играчите со Супер Милионер, Милионер и Мини Џекпотовите на Видеолотарија Касинос Австрија

Во јули 47 милиони денари завршија кај играчите со Супер Милионер, Милионер и Мини Џекпотовите на Видеолотарија Касинос Австрија

Скопје, 3, август 2022 (ИНПРЕС) – И јули донесе милиони причини за насмевки кај илјадници играчи на Видеолотарија Касинос Австрија. Сите се забавуваа со игрите на нашите видеолотариски терминали насекаде низ Македонија, а најсреќните меѓу нив, поделија вкупно 46.975.652 денари.

 

Вкупно 46.975.652 денари во јули легнаа на сметките на играчите на видеолотариските терминали. Во месец јули имавме две Супер Милионер ЏекПот добивки во вкупна вредност од 20.145.595 денари, а дури 13 играчи се израдуваа на Милионер ЏекПот добивката и заедно поделија 18.511.719 денари. Јули го заокруживме и со 1.850 Мини ЏекПоти во вкупна вредност од 8.318.338 денари.

Секој играч може да стане среќен добитник на Супер Милионер, Милионер или Мини ЏекПот. Затоа играјте за забава и играјте одговорно.

извор: ИнПрес фото: архива