Прекин во водоснабдувањето на улицата „Марко Нестороски“

Прекин во водоснабдувањето на улицата „Марко Нестороски“

Охрид, 2. декември 2022 (ИНПРЕС) – Жителите на улицата „Марко Нестороски“ неколку часа ќе бидат без вода.

– Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 10:30 часот ќе има 2-3 часа прекин во водоснабдувањето, на улицата „Марко Нестороски“, информираат од охридски „Водовод“. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива