Missing image

Ана Ивановиќ на насловната страница на њујоршкото списание “Bella”

Њујорк, 9. август 2014 (ИНПРЕС) – Српската тенисерка Ана Ивановиќ ја краси насловната страница на септемвриското издание на магазинот “Bella”.

Со седиште во Њујорк, списанието ја избра Ана за да биде претставена на насловната страница. Фотографиите беа направени од Џон Русо кој минатата година ја фотографираше Ана за познатото списание “Esquire”.

На фотографијата Ана носи елегантна облека во светли бои. (Крај)

извор: Super žena фото: Super žena