Добитниците на општински стипендии неделава треба да ги потпишат договорите за користење

Охрид, 6. март 2023 (ИНПРЕС) – Од денес до петок, 10-ти март добитниците на општиснски стипендии наменети за основци, средношколци и студенти треба да потпишат договори.

Учениците треба да се обратат во просториите на Советничката канцеларија во Општина Охрид во текот на оваа недела во периодот од 12:00 до 15:00 часот.

Нема достапен опис

Добитниците на стипендија (малолетни лица) при потпишувањето на договорот треба да дојдат во придружба на родител или старател. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива