Поставени антибактериски средства на повеќе локации кај Градскиот пазар во Охрид

Охрид, 22. март 2020 (Inpress) – Согласно мерките за заштита од Корона вирусот Ковид-19 деновиве се поставени антибактериски средства на повеќе јавни локации во близина на Градскиот пазар во Охрид.

Image may contain: outdoor

No photo description available.

– Да ги следиме и да ги почитуваме препораки на Министерството за здравство, да го заштитиме сопственото здравје и здравјето на нашите најблиски, информираат од општина Охрид. (Крај)

извор: Inpress фото: Општина Охрид