#SediSiDoma: Како да заборавивме сите во каква убавина живееме (Фото)

#SediSiDoma: Како да заборавивме сите во каква убавина живееме (Фото)

Охрид, 25. март 2020 (Inpress) – Читател на OhridPress ни испрати неколку фотографии со интересен коментар и повик до сите да останат во домовите.

– Морав да направам основни набавки од маркет за домот. Како да заборавивме сите во каква убавина живееме, па еве неколку фотографии да се потсетиме, пишува тој.

Image may contain: sky, mountain, cloud, ocean, tree, outdoor, nature and water

Image may contain: sky, basketball court, cloud, tree and outdoor

Image may contain: sky, mountain, cloud, ocean, outdoor, water and nature

Image may contain: cloud, sky and outdoor

Image may contain: sky, cloud, tree, house and outdoor

Ни испрати и неколку фотографии од плажата „Немо“, каде вели дека нема никој, а езерото го исфрла целото ѓубре кое неодговорните ги фрлаат во него.

Image may contain: ocean, sky, cloud, outdoor and water

Image may contain: ocean, tree, sky, outdoor, nature and water

Image may contain: mountain, ocean, sky, cloud, outdoor, nature and water

– Со автомобил до „Немо“, 5 минути уживање и право дома. Да седиме дома и да ги почитуваме правилата за доброто на сите, порачува тој. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива