Тимот за психосоцијална поддршка при Црвен крст Охрид е достапен телефонски, секој работен ден

Охрид, 3. април 2020 (Inpress) – Менталното здравје е важно колку и физичкото здравје, порачуваат од охридскиот Црвен крст.

Додаваат дека тимот за психосоцијална поддршка, формиран од Црвен крст Охрид е достапен телефонски, секој работен ден и тоа:

– Психолог Александра Николеска
⏰ од 10:00 до 12:00 часот
☎️ 070/240-365

– Психолог Ранко Раткушиноски
⏰ од 15:00 до 17:00 часот
☎️ 076/624-633

#ОстаниДома #ЗаштитиСе (Крај)

извор: Црвен крст Охрид фото: архива