Работно време на маркетите викендов, дел вршат достава за време на полицискиот час

Охрид, 23. мај 2020 (Inpress) – Според мерките на Владата на Република Македонија за спречување на ширењето на коронавирусот, полицискиот час викендот ќе започне во недела во 11:00 часот и ќе трае до вторник во 05:00 часот наутро.

На располагање за потребите на охриѓани се маркетите, а дел од нив вршат и достава на намирници за време на полицискиот час (листата не е комплетна и доколку има и други маркети кои работат, Ве молиме да не информирате на superradio@superradio.com.mk или на contact@ohridpress.com.mk).

No photo description available.

No photo description available.

извор: Inpress фото: архива