Брзи кредити до 80.000 денари на 12 месеци од Финансиски кредитен центар БС

Брзи кредити до 80.000 денари на 12 месеци од Финансиски кредитен центар БС

Охрид, 20. јули 2020 (Inpress) – Од Финансиски кредитен центар БС со нови погодности за охриѓани.

– Брзи кредити до 80.000 денари на 12 месеци. Брзо, едноставно без чекање на ред, гужви и метеж пред врата. Подобрете ја ликвидноста на Вашата компанија – откуп на побарувања – ФАКТОРИНГ. Веќе 30 години присутни во нашиот град – порачуваат од Финансиски кредитен центар БС.

Центарот се наоѓа на ул. „Партизанска“ 8-Б во Охрид. Телефон за дополнителни информации 046 23 10 10. (Крај)

извор: Inpress фото: архива