Понеделник, 3-ти август неработен ден за сите граѓани

Понеделник, 3-ти август неработен ден за сите граѓани

Скопје, 31. јули 2020 (ИНПРЕС) – Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), недела, 2-ри август, Ден на Републиката, односно понеделник, 3-ти август е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита Денот на Републиката. (Крај)

извор: Министерство за труд и социјална политика фото: ИнПрес