Marko Logout овој петок во живо во Sky Corner

Marko Logout овој петок во живо во Sky Corner

Охрид, 15. септември 2020 (ИНПРЕС) – Одличниот Marko Logout овој петок ќе настапи во живо во прекрасниот амбиент на охридски Sky Corner.

-Повелете на одлична забава со мајсторот на живите свирки Marko Logout. Најголемите хитови, испеани од единствениот Marko Logout, овој петок во живо во Sky Corner. Повелете на одлична забава по 21:30 часот, додаваат од Sky Corner.

Сите заинтересирани дополнителни информации можат да добијат на телефонот 071/258-898. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива