Денес заседава охридскиот совет

Денес заседава охридскиот совет

Охрид, 21. септември 2020 (ИНПРЕС) – За денеска е закажана 47-та седница на Советот на опшина Охрид.

На дневен ред се две точки и тоа: предлог- Програма за измена на  програмата за активностите на општина Охрид во областа на образованието за 2020 година и предлог- Одлука за измена на распоредот на средствата во буџетот  на општина Охрид за 2020 година.

Седницата ќе се одржи во големата општинска сала од 11:00 часот. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива