Повторно нови наслови во охридската библиотека

Повторно нови наслови во охридската библиотека

Охрид, 14. октомври 2020 (ИНПРЕС) – Нови наслови на полиците во охридската библиотека.

– На располагање на читателите им стојат книгите: „Полиана“ од Еленор Х. Портер, „Мали огнови насекаде“ од Инг Селест, „Точно на пладне“ од Нора Робертс, „Магија“,„Моќта“ и „Тајна“ од Ронда Бирн, „Во една мрачна , мрачна шума“ од Рут Веар, „Дали ме чекаш“ од Гијом Мисо и „Фарма“, информираат од НУ Библиотека „Григор Прличев“ од Охрид. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива