Филмот „И(с)згубени“ на Антонио Вељаноски на Soho film festival во New York

Филмот „И(с)згубени“ на Антонио Вељаноски на Soho film festival во New York

Охрид, 15. октомври 2020 (ИНПРЕС) – По проекциите во Ирска, Јапонија, Лондон и Аризона, краткиот филм „И(с)згубени“ на Антонио Вељаноски, ќе биде дел од годинешното издание на престижниот Soho film festival во New York, САД.

Филмот „И(с)згубени“ е во режија на Антонио Вељаноски, кинематограф е Владимир Димоски, музиката е дело на Игор Василев Новоградска, а продуценти се Елена Станишева и Зоран Летра. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива