Оглас за вработување: MoneyMAX Охрид вработува специјалист за кредитирање на хипотекарни кредити

Оглас за вработување: MoneyMAX Охрид вработува специјалист за кредитирање на хипотекарни кредити

Охрид, 22. февруари 2021 (InPress) – Компанијата MoneyMAX од Охрид распишува оглас за вработување на специјалист за кредитирање на хипотекарни кредити.

Кандидатот треба да има минимум 3 години искуство во работа со кредити и да поседува возачка дозвола.

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на employment@moneymax.mk. (Крај)

извор: ОхридПрес фото: архива