Оглас за вработување: Отпад Охрид има потреба од возачи

Оглас за вработување: Отпад Охрид има потреба од возачи

Охрид, 16. април 2021 (InPress) – Отпад Охрид распишува оглас за вработување на две лица.

Компанијата има потреба од двајца возачи со Ц и Е категорија.

Сите заинтересирани дополнителни информации можат да добијат на телефонот 076/231-831. (Крај)

извор: InPress фото: архива