Опожарено возило во близина на Подмоље

Опожарено возило во близина на Подмоље

Охрид, 28. април 2021 (ИНПРЕС) – Опожарено возило е пријавено претпладнево во Територијалната противпожарна единица Охрид.

Според информациите оттаму возилото е опожарено во близина на Подмоље, а нивна е екипа е на терен во санирање на состојбата. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива