Бутик за пижами „Гламур“ Охрид, на едно место модерни, квалитетни и уникатни модели

Бутик за пижами „Гламур“ Охрид, на едно место модерни, квалитетни и уникатни модели

Охрид, 29. април 2021 (InPress) – Повелете и посетете го новоотворениот бутик за пижами – „Гламур“ во Охрид.

– Што мислите, која облека е најупотребувана со корона кризата? Па се разбира пижамите. На едно место модерни, квалитетни и уникатни модели. Голем избор на машки, женски и детски модели. Уште и долен веш и бањарки со врвен квалитет, порачуваат од „Гламур“.

Бутикот е лоциран во Градската чаршија, веднаш до бутикот за деца „Хепи“. Телефонот за информации е 075 52 53 74. (Крај)

извор: InPress фото: InPress