Овој петок крстарење и комедија на бродот „Армада“, повелете на Stand up and Cruise

Овој петок крстарење и комедија на бродот „Армада“, повелете на Stand up and Cruise

Охрид, 21. декември 2019 (InPress) – Лускузниот брод „Армада“, кој од декември 2019 година е вистински украс на Охридското Езеро продолжува со современа угостителска понуда и интересни промоции.

– Во петок во 20:00 часот се забавуваме со Stand up and Cruise со Никола Тодороски. Се шегуваме за работи за кои обично не е дозволено да се шегуваме. Доколку сакате да уживате во крстарење и комедија која не почитува граници тогаш ова шоу дефинитивно е за вас, потенцираат од „Армада“.

Додаваат дека влезниците се продаваат по цена од 250 денари. (Крај)

извор: InPress фото: архива