Лабораторијата за микробиологија при Центарот за јавно здравје ќе работи и во сабота

Лабораторијата за микробиологија при Центарот за јавно здравје ќе работи и во сабота

Охрид, 27. април 2023 (ИНПРЕС) – Лабораторијата за микробиологија при Центар за јавно здравје Охрид, од 29-ти април повторно ќе работи и во сабота.

Можно е да е слика од 1 лице и текст кој вели „PARNENARRET микробиологила работно време: прием на материали: пон.- пет. 7:30 15:30 ч.пон.-пет -пет. 7:30 14:00 ч. сабота 8:00 12:00 сабота 8:00 11:30“

– Нашите ценети пациенти своите потреби од лабораториски-микробиолошки анализи на хуман материјал ќе можат да ги извршуваат секоја сабота во периодот од 08:00 до 12:00 часот, стои во информацијата од охридскиот Центар за јавно здравје. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива