Реконструктивни зафати на канализационата мрежа на дел од улицата „Македонски просветители“ (Фото/Видео)

Реконструктивни зафати на канализационата мрежа на дел од улицата „Македонски просветители“ (Фото/Видео)

Охрид, 12. мај 2023 (ИНПРЕС) – Екипи на ЈП „Нискоградба“ деновиве реализираат градежни зафати на дел од улицата „Македонски просветители“.

Нема достапен опис

Се работи на делот од Пожарната до пресекот со улицата „Абас Емин“.

Според информациите се работи на реконструкција на канализационата мрежа на овој потег. (Крај)

извор: ИнПрес фото/видео: ИнПрес