Корисниците од „Кеј Македонија“ до 13:00 часот без вода

Корисниците од „Кеј Македонија“ до 13:00 часот без вода

Охрид, 25. мај 2023 (ИНПРЕС) – Делови од Охрид денес без вода.

Поради настанат дефект на водоводната мрежа (пукната цевка со профил ф 125мм), до 13:00 часот без вода ќе бидат корисниците на улица „Кеј Македонија“. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива