Охрид најубав: 15. септември 2023 година

Охрид најубав: 15. септември 2023 година

Охрид, 15. септември 2023 (ИНПРЕС) – Facebook страната Охрид најубав/Ohrid najubav објавува дневни фотографии од преубавиот Охрид, кој како и секогаш, блеска со својата безвременска убавина.

Денешната фотографија е направена утрово кај каналот „Студенчишта“.

извор: ИнПрес фото: Охрид најубав/Ohrid najubav