Прекин во водоснабдувањето на улица „Гоце Делчев“

Прекин во водоснабдувањето на улица „Гоце Делчев“

Охрид, 2. април 2024 (ИНПРЕС) – Поради интервенција на водоводната мрежа, денес до 11:30 часот, без вода ќе бидат корисниците на улицата „Гоце Делчев“ од пресекот со улицата „Бистрица“ до Здружение на возачи, вклучувајќи ги и сите споредни улици од населбата Далјан, информираат од ЈП „Водовод“ Охрид.

Нивни екипи се на терен и работат на санација на состојбата. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива