Продолжува партерното уредување на тротоарските површини на улицата „Димитар Влахов“

Продолжува партерното уредување на тротоарските површини на улицата „Димитар Влахов“

Охрид, 27. мај 2024 (ИНПРЕС) – Продолжува партерното уредување на тротоарските површини на улицата „Димитар Влахов“.

Откако минатата година на потегот од Општина Охрид до пресекот со улицата „Македонски просветители“ старите бекатонски плочки беа заменети со камен шрилец и печатен бетон, сега се уредува тротоарот од спротивната страна.

Средствата за уредување се обезбедени од буџетот на Општина Охрид. (Крај)

извор: ИнПрес фото: ИнПрес