Риболовците од „Урбан Карп“ од Охрид освоија прво место на Државното првенство во лов на крап

Риболовците од „Урбан Карп“ од Охрид освоија прво место на Државното првенство во лов на крап

Охрид, 15. мај 2023 (ИНПРЕС) – Риболовците од „Урбан Карп“ од Охрид освоија прво место на Државното првенство во лов на крап.

Можно е да е слика од одрезок од билет и текст

Нашата екипа се покажа како најдобра со изловени 37 единки. На натпреварот учествуваа 10 екипи, а се одржа на акумулацијата „Мавровица“. (Крај)

извор: ИнПрес фото: архива