Охрид најубав: 26. септември 2023 година

Охрид најубав: 26. септември 2023 година

Охрид, 26. септември 2023 (InPress) – Facebook страната Охрид најубав/Ohrid najubav објавува дневни фотографии од преубавиот Охрид, кој како и секогаш, блеска со својата безвременска убавина.

Денешната фотографија е направена утрово кај плажата „Горица 1“. (Крај)

извор: InPress фото: Охрид најубав/Ohrid najubav