Струга

Сдк.мк: Како САД ги става на црна листа, така државата ги спасува – се спасува ли струшкиот градоначалник Мерко од сите 15 истраги за корупција?

Сдк.мк: Како САД ги става на црна листа, така државата ги спасува – се спасува ли струшкиот градоначалник Мерко од сите 15 истраги за корупција?

Скопје/Струга, 11. септември 2023 (ИНПРЕС) – Струшкиот градоначалник Рамиз Мерко, за кого обвинителството по увидот…