Партии

ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот Георгиески да издаде налог до ЈП „Охридски Комуналец“ да го исчисти теренот каде се насипува земја и шут во езерото во населбата „Далјан“

ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот Георгиески да издаде налог до ЈП „Охридски Комуналец“ да го исчисти теренот каде се насипува земја и шут во езерото во населбата „Далјан“

Охрид, 30. ноември 2020 (ИНПРЕС) – Градоначалникот Константин Георгиески да престане да ја потценува интелигенцијата…