Охрид

Каралиевски: „Долго плови и на бранче распеаното рибарче“ – стих од фестивалската химна ја содржи целата суштина на „Распеано рибарче“

Каралиевски: „Долго плови и на бранче распеаното рибарче“ – стих од фестивалската химна ја содржи целата суштина на „Распеано рибарче“

Охрид, 17. април 2024 (ИНПРЕС) – Охридскиот детски фестивал „Распеано рибарче“ годинава го имаше јубилејното…